A romantikus találkozások csodaszere a bor, a szerelem tengere. Egy bimbózó kapcsolatnál az őszinteség megalapozza a jövőt, mégsem olyan egyszerű igazán nyíltan magunkat adni.

Ma egyre nehezebben vállaljuk fel a hibákkal és tökéletlenségekkel fűszerezett valódi személyiségünket. A mai világ tökéletességre biztató, durván befolyásoló plakátjai között valóságos kényszert érzünk arra, hogy a legjobb formánknál is egy számmal nagyobbat mutassunk. Sajnos ez egyenes út az öndicsérethez és néhány jellemvonás, szokás, tulajdonság elhallgatásához. És mi lesz a következménye? Hogy az éppen megismerni kívánt partnerünk is valótlant állít, hiszen szeretné velünk tartani a lépést. Ugye valójában ezt egyáltalán nem szeretnénk.

Ezzel szemben mi azt mondjuk lazíts! Már egy pohár bor is elég a nem kívánt gátlások, feszengős beszélgetések feloldásához, ezért mindkettőtöknek könnyebb. Kis mennyiségű bor fokozza az idegrendszered működését, ami feloldja a gátlásokat és oldja a szorongást. Általa magabiztosabbnak, vonzóbbnak tűnsz, ami kicsit sem hátrány az első találkozásnál.
Érkezz a randira egy palack borral, persze az sem árt, ha van hozzá vacsora.